O nama

O nama

COA Vas poziva da uzmete stvari u svoje ruke i krenete putem poslovnog i osobnog razvoja jer sada su ta znanja, vještine i tehnike dostupne i vama.

COA – Coaching academy je član International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming (ITA)

ITA osigurava da treneri NLP-a imaju najviši standard edukacije - izvedba svakog trenera je certificirana od strane Johna Grindera , sukreatora NLP-a i New Code NLP-a.

Misija ITA je kontinuirano poboljšanje kvalitete NLP edukacije i treninga NLP javnosti. Članstvo u ITA-i garantira pružanje edukacije iz NLP-a prema visokokvalitetnim i stručnim standardima.

Hrvoje je 2012. godine inicirao organizaciju međunarodnog kongresa "NLP u Zagrebu" gdje je ugostio vodeće osobe iz područja NLP-a u svijetu, Johna Grindera i Carmen Bostic St. Clair. Smatrajući NLP trenutno najučinkovitijom primjenjivom metodom za postizanje osobne izvrsnosti, svrha kongresa bila je približiti NLP kao vještinu i tehniku za osobni razvoj što većem broju ljudi.

Nastavak navedenog kongresa je osnivanje COA-e, tvrtke za osobni i poslovni razvoj. Na osnivanje COA-e, Hrvoja je potakla želja da podijeli svoje stečeno znanje i način razmišljanja, koje je njemu osobno pomoglo, sa svima koji žele ostvariti svoje ciljeve i postići više za sebe u svom životu. U svojoj svakodnevnici Hrvoje se susreće s nizom problema; između ostaloga: „Kako raditi s ljudima i ostvarivati rezultate? Kako postići da svi budemo zadovoljni, sretni i uspješni? Kako pronaći pravu formulu?“ Gotovo da zvuči nemoguće i da je neostvarivo, ali nije. Hrvoje ima alate za postizanje navedenoga. Jedini način da dobijemo drugačije dugoročne rezultate jest da promijenimo svoja uvjerenja, a jedina ispravna promjena je ona koja dolazi iznutra. Za postizanje promjene iznutra je potrebno razumjeti što ljude pokreće da rade to što rade. Ne možemo upravljati ljudima, jedino im možemo pomoći da oni sami bolje upravljaju sobom.

"Mudro je vjerovati da netko vjeruje u tebe dok sam/a ne počneš vjerovati u sebe."

« Povratak
Kontaktirajte nas
Tu smo zbog Vas. Javite nam se, pitajte, komentirajte, predložite. Hvala!
Pošalji