Dr. Connie Schottky

Dr. Connie Schottky

Dr. Connie Schottky je na prestižnom Beurin sveučilištu u Los Angelesu doktorirala psihoneurologiju – najnovije otkriće u području psihologije usmjereno na rezultate.

Također je profesor i suosnivač doktorata osobnog coachinga ( Personal Coaching Ph.D.) na Beurin sveučilištu.

Dr. Connie je stručnjak iz područja osobnog razvoja koji uključuje neuro - asocijativno stanje (NAC) i neuro lingvističko programiranje (NLP) . Također je ceriticirana za područja: Core Transformation (istinske transformacije), Rational Emotive Therapy (racionalno-emotivne terapije), Rapid Integrative Gestalt (brzog integrativnog Gestalta), Amazonian Herbology (amazonske herbologije), Ophanim, Chi Kung, Emotional Freedom Therapy (terapije emotivne slobode), Total Life Therapy (terapije za cijeli život), Art Therapy (umjetničke terapije), Clinical Hypnotherapy (kliničke hipno-terapije), te posjeduje diplomu iz kineziologije.

Njeno iskustvo u području osobnog razvoja i životnog coaching-a je i direktan rezultat vlastitog angažmana i više od 15 godina prisustvovanja seminarima Anthony Robbinsa. Danas je u ulozi glavnog trenera na njegovim seminarima, što je Dr. Connie omogućilo da bude dio velikog procesa u razvoju ljudske psihologije na području osobnog i poslovnog razvoja. Time je Dr. Connie izrasla u vještog i vrhunskog stratega na području Life Coachinga ( životnog coacha ) sa znanjem koje omogućuje mjerljive rezultate svakome.

Više o dr. Connie :
www.drconnieonline.com

« Povratak
Kontaktirajte nas
Tu smo zbog Vas. Javite nam se, pitajte, komentirajte, predložite. Hvala!
Pošalji