Hrvoje Pavlačić, osnivač COA-e

Hrvoje Pavlačić, osnivač COA-e

Visoko obrazovanje stekao je na Veleučilištu Vern, iz područja ekonomije smjer poslovne komunikacije. Dodatnu edukaciju stekao je kod utemeljitelja neurolingvističkog programiranja (NLP) John Grindera i Richard Bandlera...

Poduzetnik

Uspješno se bavi prodajom osiguranja već 20 godina, a prije 10 godina, zahvaljujući životnoj prekretnici, kreće u istraživanje odgovora na pitanje što je to što čini ljude uspješnim te što ih navodi da nešto odluče, naprave ili poduzmu. Osnivač je, partner i konzultant u brojnim tvrtkama.

Od travnja 2014., Hrvoje je vlasnik tvrtke Agrostar d.o.o. koja se bavi ekološkom poljoprivrednom proizvodnjom. U 2013. godini osniva tvrtku Coa d.o.o. koja se bavi edukacijama za osobni i poslovni razvoj.

Predsjednikom Skupštine i članom Prunus poljoprivredne braniteljske zadruge za ekološku proizvodnju: preradu i prodaju voća i povrća postaje 2009. godine. Hrvoje se bavi i razvojem obnovljivih izvora energije od 2009. godine, osnivač je i partner tvrtke Impetus d.o.o. Tvrtka Adriatic Cor Invest d.o.o. uspješno posluje od 2007. godine i bavi se ekološkom proizvodnjom suhih šljiva. Od 1994. godine Hrvoje se intenzivno bavi prodajom osiguranja, a 2005. godine pokreće i vlastitu agenciju za zastupanje u osiguranju – Spin Consulting.

Učeći od najboljih u posljednjih 10 godina, svoje stečeno znanje uspješno primjenjuje u kreativnom pokretanju poslovne ideje, osnivanju i vođenju tvrtki.

 

Predavač i trener

Najvećom vrijednošću za uspješno poslovanje bilo kojeg subjekta smatra ljude, a svoj rad usmjerava na razvoj i rast ljudskih potencijala te unapređenje razine sposobnosti kroz stjecanje novih znanja koja su prijeko potrebna u današnjem turbulentnom poslovnom okruženju. Svoje dugogodišnje poslovno iskustvo i znanje iz područja coaching-a i intervencija u kriznim situacijama želi podijeliti sa svima koji žele naprijed, koji su spremni na promjene i koji žele biti uspješni kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Hrvoje je stekao visoko obrazovanje na Veleučilištu Vern, iz područja ekonomije: smjer poslovne komunikacije. U tijeku je izrada magistarskog rada na temu: Analiza sadržaja prodajne prezentacije na primjeru osiguravajućeg društva.

Dodatnu edukaciju stekao je kod utemeljitelja neurolingvističkog programiranja (NLP) Johna Grindera i Richarda Bandlera, zatim novi pristup NLP-u, zvan New Code NLP, kod Carmen Bostic St. Clair, Johna Grindera i Michaela Carrolla te je stekao zvanje trenera NLP-a (Certifikat 1, Certifikat 2)

Svoje je znanje nadopunio edukacijom iz područja Neuro-Associative Conditioning (neuro-asocirano stanje) i psihologije ljudskih potreba kod Robbins Research International pod mentorstvom lider-tima svjetski poznatog lidera coaching-a Anthonyja Robbinsa. (Certifikat 3, Certifikat 4

Edukaciju iz javnog govora završio je pri Public Speakers University u Londonu, pod mentorstvom govornika Andyja Haringtona i drugih poznatih lidera iz područja postizanja izvrsnosti (Certifikat 5)

Posebno usmjeren na razvoj i rast ljudskih potencijala, organizaciju i prodaju, smatra da uspjeh nije donijeti dobru odluku, već donesenu odluku napraviti dobrom.

Hrvoje je odradio brojna predavanja iz prodajnih vještina pretežno u Hrvatskoj, a iz NLP-a i coaching-a pretežno u Velikoj Britaniji i SAD-u.

 

Konzultant

Između ostalog, Hrvoje Pavlačić je i poslovni konzultant u brojnim tvrtkama vezanim uz razvoj na području poljoprivrede i ruralnog turizma. Svojom poslovnom ekspertizom i savjetovanjem, Hrvoje pridonosi rastu i razvoju poslovnih sustava i unapređenju istih te je dragocjen član tima tvrtki Kabel Servis 1 d.o.o., Kerasan d.o.o., Jerković d.o.o., Eco Norah d.o.o., Lisine d.o.o., Plava Šljiva d.o.o., Terra DoliMar d.o.o., Zdrava Zemlja d.o.o., Eko Produkcija d.o.o., Biostar d.o.o., Stojmerić d.o.o., Z d.o.o., ESTP d.o.o., Vito Aronia d.o.o. te G. Hartmann d.o.o.

Učeći od najboljih posljednjih 10 godina, svoje stečeno znanje uspješno primjenjuje u kreativnom pokretanju poslovne ideje, osnivanju i vođenju tvrtki.

Posebno usmjeren na razvoj i rast ljudskih potencijala, organizaciju i prodaju, smatra da uspjeh nije donijeti dobru odluku već donešenu odluku napraviti dobrom.

 

Certifikat 1

Certifikat 2

Certifikat 3

Certifikat 4

Certifikat 5

« Povratak
Kontaktirajte nas
Tu smo zbog Vas. Javite nam se, pitajte, komentirajte, predložite. Hvala!
Pošalji