Trodnevni Coaching osobne promjene s Dr. Connie Schottky

Trodnevni Coaching osobne promjene s Dr. Connie Schottky

22., 23. i 24. studenog 2013. Hotel Aristos, Zagreb (Organizator: COA)

Znanje nije moć, znanje je samo potencijalna moć.

Sigurno znate nekoga tko zna manje od vas, ali još uvijek zarađuje više nego vi. Možda Vam je to uznemirujuće, međutim razlog tome je da je tajna bogatstva ustvari kombinacija specijalističkih znanja i aktivnosti!

Zato na ovom seminaru ne samo da ćete dobiti specijalističko znanje o formuli za uspjeh, nego ćete biti aktivno uključeni u proces postizanja nove razine unutarnje snage kako bi uspjeh postao nesvjesna navika i vodeća sila u vašem životu. Tako će promjene koje napravite biti trajne i stalne, slijedeći svakodnevno formulu za uspjeh.

Nekima od vas možda će najveća korist od svega biti to što će tri dana biti potpuno uronjeni i usredotočeni isključivo na stvaranje života kakvog Vi želite, prevladavnje strahova koji su vas limitirali do sada, zatim izradu snažne nove odluke da oblikujete svoju sudbinu.

Seminar je namjenjen svima koji žele unaprijediti osobnu ili poslovnu izvrsnost, posebno onima koji su u nekoj životnoj situaciji koju žele promijeniti na bolje.

Trodnevni Coaching osobne promjene „Core Brilliance“ s dr. Connie Schottky  - vikend program idealno je mjesto i vrijeme za dizajn svog života u sljedećih 10 godina.

 

1. Dan - Procjena

Već prvog dana, otkriti ćete principe I napraviti korake temeljene na unutarnjoj snazi koja će postati nezaustavljiva u smjeru pozitivne promjene i ostvarenja rezultata.

Spoznat ćete svoja uvjerenja, vrijednosti I pravila koja vas pokreću, što vas je dovelo do situacije gdje ste sada i zašto.

Također ćete otkriti svoje vlastite individualne blokade i ograničenja koja su vas držala od života kakav zaslužujete .

Proći ćete kroz svoje najdublje želje i najveće strahove te utvrditi postoji li unutarnji konflikt između vaših želja i vaših specifičnih vrijednosti i situacijskih uvjerenja.

Naučiti ćete sve o psihologiji 6 ljudskih potreba , kako ih koristiti i to ne samo da postanete uspješni, već kako da svaki dan doživite ispunjenje koje dolazi od spoznaje da postižete usklađenost sa svojim najvišim vrijednostima što je jedini način postizanja trajnog uspjeha.

Spoznat ćete moć primarnog pitanja koje postoji u svima nama i kako utječe na izbor naše putanje kuda idemo dugoročno, a zatim i na odluke koje donosimo svakodnevno.  

2. Dan - Transformacija

Vi ćete doslovno sami sebe programirati za uspjeh pomoću formule koju koriste olimpijci i svjetski poslovni poduzetnici da prevladate stare navike i stvorite nove alternative mnogo snažnije za željeni pozitivan ishod .

Zamislite da strah više nije čimbenik koji vas limitira do ostvarenja vaših željenih rezultata već da ste pozitivno fokusirani na ishod koji želite.

Vi ćete osobno biti vođeni kroz intervencije samootkrivanja i promjene koje su promijenile živote mnogih ljudi. To će vas ostaviti bez ikakve sumnje u spoznaji koji je to stvarni problem bio sve vrijeme do sada. Biti će te osnaženi sa novopronađenim posebnim akcijskim koracima kako da pretvorite svoje snove u stvarnost .

Naučiti ćete kako da iskoristite resurse duboko unutar sebe, koje posjeduju svi veliki vođe, poduzetnici i vrhunski sportaši, tako da ćete moći pronaći uvjerljive razloge da budete uspješni.

Bez obzira na to gdje ste sada i od kuda počinjete, imat ćete jasnu mapu kuda da idete kako bi dobili ono što želite u svojoj karijeri, svojem poslu, na polju svojeg fizičkog tijela a i u području svojih odnosa sa sobom i drugima. Stovoriti ćete psihologiju i strategiju za uspjeh.   

3. Dan - Sidrenje

Snažno iskustvo i spoznaja gdje ste to sada u životu i gdje stvarno želite biti. Spoznat ćete što Vam je to najvažnije u životu, kako donjeti važne odluke, napraviti plan i kreirati strategiju za kontinuirano ostvarenje rezultata.

Naučiti ćete kako se automatski staviti u izvrsno emocionalno, mentalno i fizičko stanje, što znači da se nikada nećete trebati osjećati frustrirani, ljuti, umorni. Biti će te u mogućnosti da doslovno pucnete prstima i da uđete u stanje samopouzdanja za postizanje izvanrednih rezultatata u poslovnom i privatnom životu!

Prepoznati ćete pokretačke sile unutar vas i kako ih brzo aktivirati u željenom roku da se krećete prema željenom ishodu; čak i kad se događaju stvari koje ne očekujete ili ne možete kontrolirati, naučiti ćete kako možete biti sigurni i dosljedni bez obzira što se događa oko vas.

Pronaći ćete pobjedničku prednost u sebi i aktivirati emocionalne sposobnosti za svladavanje prepreka koje stoje na putu profesionalnog i osobnog uspjeha.

Snažno iskustvo sidrenja omogućit će Vam da otiđete sigurni u ostvarenje željenih rezultata.

 

« Povratak
Kontaktirajte nas
Tu smo zbog Vas. Javite nam se, pitajte, komentirajte, predložite. Hvala!
Pošalji