Classic NLP praktičar

Classic NLP praktičar

NLP praktičar je edukacija koja se ističe po svojoj kvaliteti u usvajanju i primjeni NLP tehnika i vještina.

COA vam pruža edukaciju iz područja NLP-a , iskustvo učenja koje će vas odvesti u uzbudljivo i dinamično područje NLP-a.

COA-in NLP praktičar je mnogo više od učenja NLP-a, riječ je o usvajanju vještine za postizanje izvrsnosti u vašem životu i mogućnosti da pomognete da to učine i drugi.

Ovaj program pruža spoznaju tehnika i vještina iz Classic NLP-a, to znači da je obogaćen najnovijim događanjima na području razvoja NLP-a, jedinstven u Hrvatskoj.

Classic NLP je originalno djelo razvijeno od Grinder i Bandler osobno tijekom njihovog zajedničkog rada i partnerstva. Classic NLP je ono što većina drugih NLP tvrtki pruža iz područja NLP-a.

U svijetu postoji više NLP tvrtki koji pružaju edukaciju, standardi variraju. COA vam pruža program iz područja NLP-a koji je osobno dizajnirao i certificirao John Grinder i možete biti sigurni da ćete usvojiti najviši standard učenja NLP-a. Vještine koje ćete steći kao NLP praktičar, će vam omogućiti da vidite svoj život na novi i drugačiji način. Biti ćete u mogućnosti povezati se sa svojim unutarnjim resursima, aktivno kreirati svoju budućnost kakvu želite i živjeti život koji susreće vaše najdublje vrijednosti.

Program NLP Praktičar je otvoren za sve bez obzira na prethodno iskustvo, za ljude iz svih područja života, poslovne ljude, roditelje i sve ljude koji žele potaknuti pozitivnu promjenu kod sebe i drugih u cilju postizanja izvrsnosti u svom području djelovanja.

 

Opis modula:

1. Modul:  
Kuća NLP-a  
Pretpostavke NLP-a  
Epistemiologija  
Dobro oblikovani ishodi  
Osjetilna izoštrenost  
Reprezentacijski sustavi  

Proučavamo temeljna znanja NLP-a na kojima se temelji naš daljnji napredak. Učimo osnove našeg doživljavanja i shvaćanja svijeta oko nas. Postavljamo temelje ostvarenja željenih ciljeva i postizanja uspjeha u životu. Postajemo svjesni bogatstva detalja u svijetu koji nas okružuje. Otkrivamo kakav je stvarno svijet oko nas a kako si ga mi predstavljamo (reprezentiramo). 

 

2. Modul:  
Kalibracija  
Rapport  
Submodaliteti  

Razvijamo svjesnost o važnosti verbalne i neverbalne komunikacije među ljudima. Poniremo u strukturu našeg pamćenja. Proučavamo kako zapravo pamtimo i otkrivamo kako možemo promijeniti naš doživljaj prošlih događaja. Time se učimo rješavati naših tereta i ograničenja iz prošlosti i osnažujemo se za kvalitetno djelovanje u budućnosti.

 

3. Modul:
 
Sidrenje  
Dva dijela uma  
Nesvjesni signali  
Kongruencija  

 Učimo ovladavati svojim raspoloženjima, zauzdati negativna, a odabrati i aktivirati pozitivna raspoloženja kada nam zatrebaju. Ulazimo u područje funkcioniranja našeg  svjesnog i nesvjesnog uma. Postajemo svjesni stanja usklađenosti sa samim sobom.

 

4. Modul:
 
Jezični obrasci  
Meta model  
Milton model  
Jezični paket  

Analiziramo jezične strukture koje su u srži NLP-a od njegovih samih početaka. Otkrivamo svu snagu izgovorene riječi i učimo kako i mi možemo ovladati tom snagom u svakodnevnom životu. Kako razumjeti druge i biti shvaćen od drugih. Upoznajemo se sa hipnotičkim jezičnim obrascima kako bi se obranili od neželjenih stranih utjecaja i kako bi i ljudima oko nas ukazali na nove životne mogućnosti koje su skrivene u njima samima. 

 

Osnovnu i klasičnu edukaciju iz područja NLP-a predstavlja "NLP trening za stjecanje statusa Praktičara NLP-a".

Trening se proteže na 8 vikend modula (petak-subota) raspodijeljenih kroz 8 mjeseci. Cilj je da polaznici kroz vremenske periode između pojedinih modula asimiliraju, konsolidiraju i u praksi primijene znanje stečeno na pojedinačnim modulima. Isti trening je predviđen i u svojoj kraćoj verziji u neprekidnom trajanju od 12 dana za one kojima ovakav oblik više odgovara.

Po završetku treninga svi polaznici koji zadovolje osnovne uvijete prolaska, ostvaruju pravo na dodjelu međunarodno priznatog certifikata Međunarodne Trenerske Akademije Neuro-Lingvističkog Programiranja (International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming – ITA), potpisanog od samog suosnivača NLP-a Johna Grindera. 

 

Dodatne informacije zatražite na: info@coa.hr

« Povratak
Kontaktirajte nas
Tu smo zbog Vas. Javite nam se, pitajte, komentirajte, predložite. Hvala!
Pošalji